MussenkampMussenkampMussenkampNieuwe slide

Actueel

Beste gasten en seizoen kampeerders van Camping De Mussenkamp.

Het kampeerseizoen 2018 start dit jaar op Goedenvrijdag 30 Maart.


 

Om het kampeer seizoen van 2018 zo mooi mogelijk te beginnen, kunnen de seizoen gasten 2018 dit jaar vanaf zaterdag 24 Maart de caravan plaatsen op de gereserveerde kampeerplekken en de voortenten opbouwen.


 

Mocht je nu heel graag vast een nachtje willen proberen en Zondag 25 Maart verder willen gaan met het gereed maken van je kampeerplek, dan werken we daar natuurlijk heel graag aan mee. We rekenen hier echter wel een een bescheiden vergoeding voor van € 10,00 per seizoenplek per nacht.

En stel je nu eens voor dat het je weer heel goed bevalt en dat je dolgraag wilt blijven, dan kan dat voor een bijdrage van € 50,00 voor de rest van de week.


 

We hopen jullie allemaal weer snel te mogen begroeten.


 

Met vriendelijke Groet,


 

Ton, Tineke, Frank en Michael.

 

 

 

 

Stacaravans

Bent u opzoek naar een stacaravan? Het kan voorkomen dat er stacaravans te koop staan op de camping. U kunt ten aller tijde contact met ons opnemen voor informatie. De stacaravans mogen niet permanent bewoond zijn en mogen niet onderverhuurd worden.

 

 

 

Skelters en Kinderfietsen

Kinderen mogen gebruik maken van de skelters en kinderfietsen die te vinden zijn op de boerderij.
De kinderen en ouders zijn zelf verrantwoordelijk voor de fietsen en skelters.
De fietsen en skelters mogen vanaf 's ochtends 08:00uur gepakt worden en dienen om 20:00uur weer terug te zijn op de boerdeij.

Regels voor het gebruik van de fietsen en skelters:

  • Niet met de skelters en fietsen in de stal.
  • Niet tussen de toilletgebouwen.
  • De fietsen en skelters mogen het terrein niet verlaten.
  • Let op mede Camping gasten

Bij onjuist en/of verkeerde gebruik van de fietsen en skelters mag de camping eigenaar ten aller tijden ingrijpen en de skelters en fietsen weer terug halen naar de boerderij. 

 

Paardenboxen aanwezig

Wilt u kamperen en uw paard meenemen? Dat kan! Camping de Mussenkamp beschikt over 5 luxe Paardenboxen. De paardenboxen zijn 3,5m x 3,5m en inclusief hooi en stro.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Camping de Mussenkamp.

 

 

Recreatievijver.

Heeft u het warm? Heeft u zin in verkoeling, dan bent u op de Camping op het goede adres.
Wij hebben een recreatievijver die voor zowel jong als oud geschikt is. U kunt er heerlijk liggen op het zandstrand, of op het gras. Maar je mag ook varen met onze roeiboot. Er is tevens voor de kinderen een grote zand bult (duin) aanwezig waar ze lekker op kunnen spelen, ook is er een grote boomstronk aanwezig waar op gespeeld kan worden.