MussenkampMussenkampMussenkampNieuwe slide

Voorzieningen

 

De Mussenkamp is een echte familiecamping. Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en voor mensen die van rust houden, daarom geldt er op de camping een absolute rust van 23.00 uur tot 07.00 uur. Alle plaatsen (10 m x 10 m) zijn op gras, zijn voorzien van elektriciteit, water en rioolafvoer.
 
Faciliteiten op de camping zijn onder andere: een verwarmd toiletgebouw voorzien van ruime afsluitbare wascabines (warm- en koudwater) en douches.  In het toiletgebouw is een speciale plaats voor het leeggooien van uw chemisch toilet of toiletemmer.

 

 

 

U kunt in het toiletgebouw met de familiedouches gebruik maken van de keuken. Deze keuken is voorzienvan een gasstel, magnetron, koelkast en een ruim assortiment aan pannen, borden en bestek. Iedereen kan gebruik maken van de keuken en de accesoires. Naast de keuken bevindt zich de bibliotheek en een veranda met picknicktafels. 
 

 

Er is op de camping een wasserette aanwezig, voorzien van een wasmachine, droogtrommel, centrifuge, strijkplank. Verder kan er gebruik gemaakt worden van de koelkasten en diepvriezer.

 

 
 

Voor de kinderen is er een grote speelweide met speeltoestellen en een zandbak. Voor de grotere kinderen is er een volleybalveld. Er is een jeu de boulesbaan. Ook is er een recreatievijver en er zijn fietsen en skelters voor de kinderen aanwezig

Bij de camping hoort natuulijk ook de boerderij. Kinderen en volwassenen mogen altijd de stal inlopen en een kijkje nemen bij de koeien en de paarden.