Camp-kaart

Uitleg camp-kaart

Voor het gebruik van de douches en wasserette heeft u de zogenaamde camp-kaart nodig. Dit is een pasje waarop een krediet aan tegoed wordt gezet door een receptiemedewerker.

Wanneer u voor een dienst of douchebeurt moet betalen stopt u de camp-kaart in de paslezer welke aanwezig zijn bij alle punten waar wij een vergoeding voor vragen. Er verschijnt een bedrag op het display van de paslezer dat langzaam aftelt. Het tegoed dat het display aangeeft is het bedrag dat nog op de camp-kaart aanwezig is op dat moment.

U kunt bij de receptie de camp-kaart laten opwaarderen mocht u meer tegoed nodig hebben. Bij vertrek levert u de camp-kaart in bij de receptie, afhankelijk van uw type reservering ontvangt u het resterende tegoed als restitutie op uw eindafrekening.

Per camp-kaart rekenen wij een borg van €10,00 euro op uw reservering. De borg vervalt op het moment dat u de camp-kaart weer bij ons inlevert bijvoorbeeld op de dag van vertrek. Bij verlies of beschadiging van de camp-kaart wordt de borg in rekening gebracht.