choose language:

Algemene informatie

Rust, een familiaire sfeer en uitstekende faciliteiten zorgen ervoor dat u op Camping De Mussenkamp het echte kampeergevoel kan ervaren. Graag helpen wij u bij het verwezenlijken van een geslaagd verblijf op onze camping. Informatie over de camping vindt u op deze pagina.


Openingstijdenreceptie:*

In de periode van 1 april t/m 31 oktober.


Maandag t/m Zaterdag:

09.30 - 12.00 uur / 14.00 - 17.00 uur.

Zon- en feestdagen:

10.00 - 12.00 uur / 14.00 - 17.00 uur.

(Mocht u buiten seizoen onze camping willen bezoeken neem dan contact op met onze receptie)


In- en uitchecken

Bij aankomst kunt u vanaf 14:00 inchecken bij de receptie. Op de dag van vertrek kunt u uiterlijk tot 11:30 uitchecken. 


Nachtrust

Camping De Mussenkamp is een familiecamping waar rust een belangrijk onderdeel van is. Daarom geldt er absolute rust tussen 23:00 uur en 07:00 uur. Wij verzoeken al onze bezoekers om deze rust te respecteren.

De eigenaar

De eigenaar zorgt voor toezicht, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of diefstal, in welke vorm dan ook, toegebracht aan eigendommen van mensen die op de camping zijn.

Hij staat open voor suggesties, op- of aanmerkingen betreffende de camping. Een verzoek heeft hij echter nog: de campinghouder en zijn medewerkers hebben eenmaal een paar uurtjes rust voor zichzelf, te weten iedere dag van 12.00 - 14.00 uur. Hij weet bijna zeker dat u hen deze pauze gunt, om zich daarna weer volledig voor u in te zetten.