choose language:

Algemene informatie

Rust, een familiaire sfeer en uitstekende sanitaire faciliteiten zorgen ervoor dat u op Camping De Mussenkamp het echte kampeergevoel kan ervaren. Graag helpen wij u bij het verwezenlijken van een geslaagd verblijf op onze camping. Kom genieten van de Veluwe en beleef een onvergetelijke vakantie. De kampeerplaatsen zijn ruime opgezet (110m2) en voorzien van elektra, water en rioolafvoer. Onze sanitaire gebouwen zijn toegankelijk voor jong en oud. De ruime cabines, de mindervaliden toilet- en douchevoorzieningen, de babykamer en buitentoiletten bieden ook voor de wat mindere mobiele gasten of jonge kampeerders alle voorzieningen die passen bij heerlijke  vakantie.

Op de camping is een recreatievijver aanwezig waar gasten een duik kunnen nemen of even afkoelen onder een van de parasols.


De Omgeving

De Mussenkamp is gelegen aan de rand van het natuurgebied De Renderklippen, bekend om haar heidevelden, bosrijke omgeving en vele wandel- en fietsroutes. Vanaf de camping loopt u zo het de natuur in en kunt u genieten van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft.

In 10 minuten fietst u zo naar het nabijgelegen Heerderstrand toe. Het zandstrand, de ruime ligweiden en diverse voorzieningen maken Heerderstrand tot de ideale plek voor een dagje uit.

Camping de Mussenkamp is gelegen tussen de dorpen Heerde en Epe. Heerde is een leuk dorpje met haar unieke centrum op de Veluwe tussen de steden Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Deze steden zijn eenvoudig bereikbaar per auto of via de bus middels het nabij gelegen busstation op 600 meter van de camping. U kunt genieten van een dagje winkelen of een kijkje nemen in een van de Hanzesteden.


Openingstijden receptie

In de periode van 1 september t/m 31 oktober.

Maandag t/m Zaterdag:

10.00 - 12.00 uur / 's Middags gesloten

Zon- en feestdagen:

10.00 - 12.00 uur / 's Middags gesloten

Aankomende gasten drukken op de de bel bij de receptie of nemen telefonisch contact op via een van de nummers vermeld bij de receptie.
Mocht u buiten seizoen onze camping willen bezoeken neem dan contact op met onze receptie.


In- en uitchecken

Bij aankomst kunt u vanaf 14:00 inchecken bij de receptie. Op de dag van vertrek kunt u uiterlijk tot 11:30 uitchecken.

De campinghouder en zijn medewerkers hebben een paar uurtjes rust voor zichzelf, te weten iedere dag van 12.00 - 14.00 uur. Hij weet bijna zeker dat u hen deze pauze gunt, om zich daarna weer volledig voor u in te zetten. 


Nachtrust

Camping De Mussenkamp is een familiecamping waar rust een belangrijk onderdeel van is. Daarom geldt er absolute rust tussen 23:00 uur en 07:00 uur. Wij verzoeken al onze bezoekers om deze rust te respecteren.


De eigenaar

De eigenaar zorgt voor toezicht, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of diefstal, in welke vorm dan ook, toegebracht aan eigendommen van mensen die op de camping zijn. De eigenaar staat open voor suggesties, op- of aanmerkingen betreffende de camping.