choose language:

Voorzieningen

De Mussenkamp is een echte familiecamping.

Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en voor mensen die van rust houden, daarom geldt er op de camping een absolute rust van 23.00 uur tot 07.00 uur. Alle plaatsen zijn minimaal 110m² en op gras. De plaatsen zijn voorzien van elektriciteit (10 ampère), water en rioolafvoer.


Sanitair

De sanitaire voorzieningen op Camping De Mussenkamp is voorzien van alle moderne gemakken die u mag verwachten op een familiecamping. Het toiletgebouw zijn verwarmd en voorzien van ruime afsluitbare wascabines (warm- en koudwater), en douches. Daarnaast is er in het toiletgebouw een speciale plek voor het legen van uw chemische toilet of toiletemmer.


Keuken en bibliotheek

In het sanitairgebouw met de familiedouches vindt u tevens een keuken waar u gebruik van kunt maken. Deze keuken is voorzien van een gasstel, magnetron, koelkast en een ruime selectie van pannen, borden en bestek. Alle gasten kunnen gebruik maken van de keuken en de accessoires. 

Naast de keuken bevindt zich de bibliotheek met een collectie van boeken en tijdschriften en een aantal comfortabele plekken om te lezen of te puzzelen. Op de veranda bij de bibliotheek staan picknicktafels (overdekt) die eveneens gebruikt kunnen worden door de gasten.


Wasserette

Er is op de camping een wasserette aanwezig, voorzien van een wasmachine, droogtrommel, centrifuge en strijkplank. Verder kan ook hier gebruik gemaakt worden van de  aanwezige koelkasten en diepvriezers.

Let op! Voor het gebruiken van de wasmachine heeft u de u de douchekaart nodig. Instructies hangen boven de wasmachine en droogmachine. Tarieven voor wasserette

Wasbeurt + waspoeder € 4,25
Droogmachine € 2,00


Wifi op de camping

Tijdens uw verblijf op de camping kunt u gebruik maken van ons gratis WIFI netwerk. Met dit gratis netwerk kunt u email checken, uw facebook onderhouden en online informatie opzoeken. Het WIFI netwerk is niet geschikt om te downloaden of digitale TV te kijken.  


Campers

Wilt u graag met de camper op De Mussenkamp verblijven? Dan bent u uiteraard van harte welkom! De tijden dat campers een uitzondering waren op Nederlandse campings zijn voorbij. Camping De Mussenkamp verwelkomt ook steeds meer bezoekers met een camper. Daarom zijn de faciliteiten op De Mussenkamp ook zo ingericht dat u er prima met een camper kan staan.