choose language:

Voor rust en ruimte in een groene omgeving

Deze evenementen staan op het programma

 • 17
  aug
  MEGA BUIKSCHUIFBAAN VOOR KINDEREN (BASISSCHOOLLEEFTIJD)
  Hoera, het is zover!! Zomervakantie!
  MEGA BUIKSCHUIFBAAN
  Ook deze zomervakantie ligt de MEGA buikschuifbaan weer klaar in Heerde, Wapenveld en Veessen, in de eerste en laatste week van de schoolvakantie (midden) op maandag, woensdag en donderdag.

  De buikschuifbaan is geschikt voor alle basisschoolkinderen (jonger laten we toe, maar wel onder begeleiding. Maar natuurlijk ook voor al onze gasten die hier op vakantie zijn.
  ACTIEF HEERDE
  Wij vanuit sportstimulering Actief Heerde staan dan weer met de succesvolle Buikschuifbaan in de eerste en laatste week van de zomervakantie voor alle kinderen vanuit de gemeente Heerde klaar. Iedereen is van harte welkom op deze ochtenden en middagen, die georganiseerd worden door jongerenwerker Ecevit Yavuz, buurtcoaches S&B Kevin Bosch, Niek Hofman en het beweegteam. Meer info.

  Zie hieronder de afbeelding waar en wanneer je de buikschuifbaan kan vinden tijdens de zomervakantie 2022. • 27
  aug
  BEER, BLUES & BBQ

  Op zaterdag 27 augustus 2022 kan je in het zomerzonnetje genieten van Beer, Blues & BBQ in het centrum van Heerde op het Dorpspodium! 

  16:00 uur AJ Plug
  18:00 uur The Trabb
  20:00 uur Veldman

  Hou de Facebook pagina van Beer, Blues& BBQ in de gaten voor het laatste nieuws.

  Voor het bijwonen van de optredens van geweldige bluesbands hoef je tijdens Beer, Blues & BBQ geen entree te betalen.


 • 03
  sep
  HUNTERS & GATHERERS - KOKEN MET BIJEN
  Vandaag staat in het teken van de honingbijen bij ons op het erf. Je krijgt van alles te horen over bijen en korfimkeren, we slingeren de laatste honing van het jaar.

  Met de geoogste honing gaan we lekker buitenkoken. Honing komt dan ook in verschillende recepten terug; zoet en hartig, warm en koud. We hebben heel wat voor je in petto. En na afloop krijgt iedereen een potje Zwolse Bos & Heide Honing mee naar huis.

  3 september 2022 13:00 - 20:00 uur

  Meer informatie