Goed om te weten

Hieronder vindt u praktische informatie en een aantal huisregels voor tijdens uw verblijf bij ons.

In- en uitchecken

Bij aankomst kunt u vanaf 14:00 inchecken bij de receptie. Aankomende gasten drukken op de de bel bij de receptie of nemen telefonisch contact op via een van de nummers vermeld bij de receptie. Wij verzoeken u zich bij aankomst altijd te melden bij de receptie. Mocht u buiten het seizoen onze camping willen bezoeken neem dan contact op met onze receptie.

Op de dag van vertrek kunt u uiterlijk tot 11:30 uitchecken. In geval van een extra dagdeel uiterlijk om 17:00 vertrekken. U dient de standplaats leeg en opgeruimd te verlaten. Openstaande kosten dienen tijdens de uitcheck voldaan te worden.

De campinghouder en zijn medewerkers hebben een paar uurtjes rust voor zichzelf, te weten iedere dag van 12.00 - 14.00 uur. Hij weet bijna zeker dat u hen deze pauze gunt, om zich daarna weer volledig voor u in te zetten.

Nachtrust

Veel van onze gasten komen naar de Veluwe voor de rust. Om onze gasten en de bosdieren een nachtrust te gunnen geldt er absolute rust tussen 23:00 uur en 07:00 uur. Wij verzoeken al onze bezoekers om deze rust te respecteren. 

Schade en/of diefstal

De eigenaar zorgt voor toezicht, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of diefstal, in welke vorm dan ook, toegebracht aan eigendommen van mensen die op de camping zijn. De eigenaar staat open voor suggesties, op- of aanmerkingen betreffende de camping.

Vuur

Wij verzoeken u vriendelijk om voorzichtig te wezen met vuur.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren (hond of kat) zijn toegestaan. Huisdieren dienen kort aangelijnd te zijn en uitlaten buiten het kampeerterrein. Honden van bezoekers zijn zonder toestemming van de eigenaar van de camping niet toegestaan.

Bezoekers

Bezoekers dienen de regels en voorwaarden van het reglement te kennen om misverstanden te voorkomen. Het reglement is verkrijgbaar bij de receptie.

Bezoekers dienen zich te melden bij de receptie. Bezoekers mogen alleen van de hoofdingang gebruik maken.

Zonnepanelen/-collectoren

Het gebruiken van zonnepanelen of zonnecollectoren voor het opwekken en gebruiken van eigen elektriciteit is niet toegestaan.

Verwarming

Het is verboden een houtkachel te gebruiken voor het verwarmen van uw caravan of chalet. Toegestaan zijn een elektrische kachel of een palletkachel.

Niet klussen of verbouwen tijdens Hoogseizoen en Zondagen,

Het is niet toegstaan om te klussen of te verbouwen tijdens zondagen en alle dagen in het hoogseizoen. Dit geldt ook voor onze jaar- en seizoengasten.

Afval

Geen afval van huis meenemen.

Denk aan het milieu: glas in de glasbak, huisvuil in de container, papier in de papier container en plastic in de plastic containers. Grof afval dient u zelf af te voeren.

Regels en voorwaarden

Onze gasten dienen de regels en voorwaarden welke van toepassing zijn op basis van uw type verblijf te kennen en na te leven. Op al onze reserveringen zijn de Recron voorwaarden van toepassing. U kunt hier de Recron voorwaarden vinden of afhalen bij de receptie.