Jaarplaatsen

Wist u dat wij naast seizoenplaatsen ook jaarplaatsen hebben? Uw eigen plek waarop u uw tinyhouse, chalet of stacaravan kunt plaatsen. Onze jaarplaatsen zijn verdeeld in twee groepen namelijk jaarplaatsen gelegen aan de voorzijde en jaarplaatsen gelegen aan de achterzijde van de camping.

Soms hebben wij een jaarplaats beschikbaar. Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon.

Tarieven 2024

Jaarplaats voorzijdeJaarplaats achterzijde
Jaarplaats alleenstaand€ 2.090,00€ 2.410,00
Jaarplaats 2 personen€ 2.165,00€ 2.485,00
Jaarplaats meer dan 2 personen toeslag p.p.€ 75,00€ 75,00
Huisdier hond of kat (max. 2 huisdieren)€ 45,00€ 45,00
Toeristenbelasting€ 276,00€ 276,00
Stroomverbruik per kWh (16 ampere)
Waterverbruik >10m3 per jaar, per m3€ 4,00€ 4,00
Wifigratisgratis
Milieutoeslaginclusiefinclusief


Jaarplaats

De volgende gegevens zijn van belang voor iedereen die bij ons een jaarplaats wenst te huren:

Iedere lege plek wordt door ons tot de basis terug gebracht. De aansluitingen van de nutsvoorzieningen zullen altijd weer op maat moeten worden gemaakt vanaf de bron. Daar hoeft u dus niet naar te kijken bij de aanschaf van een chalet.

De kosten voor het aansluiten van de nutsvoorzieningen is een vanaf prijs van € 1000,00 exlusief btw. Het aansluiten van het chalet doen wij in eigen beheer.

Chalet eisen

 • Op de beschikbare jaarplaats plaatst u een NIEUW chalet voorzien van een kunststof of houten gevelbekleding.
 • Een aluminium chalet is niet toegestaan.
 • Indien u een gebruikt chalet wilt plaatsen dan gelden dezelfde voorwaarden echter de maximale leeftijd van een gebruikt chalet is aantoonbaar 5 jaar.
 • Maximale grootte van een chalet is 11 bij 4 meter. In overleg en na schriftelijke toestemming mag u een klompenhok of aanbouw van maximaal 6m2 aanbouwen. Het plaatsen van een schuur met een maximaal dakoppervlak van 6m2 mag in overleg en na schriftelijke toestemming op uw jaarplaats worden geplaatst. Overige bouwwerken zijn niet toegestaan. Camping De Mussenkamp bepaalt uiteindelijk het maximaal te bebouwen aantal vierkante meters per plek.
 • Daarnaast willen we iedere chalet eerst zien voordat deze gekocht wordt.
 • Het chalet moet bij ons recreatie park passen. Het chalet dient voorzien te zijn van een deugdelijke stroomaansluiting met eigen aardlekschakelaar.
 • Overleg over een nieuw te plaatsen chalet dient per e-mail via info@mussenkamp.nl te gaan.

Aanvullende belangrijke regels

 • Permanent wonen op ons park is NIET toegestaan
 • Maximaal 2 honden per jaarplaats
 • Verhuren van het chalet is NIET toegestaan.
 • Zonnepanelen op of bij uw chalet zijn NIET toegestaan.
 • Verwarming van het chalet middels goedgekeurde gas, elektra of pellet kachel.

Let op: Wat misschien nog wel het belangrijkste is van alles: Wij willen weten wie op ons terrein komt recreëren. We zullen dus voordat overgegaan wordt op koop, een kop koffie met elkaar drinken om kennis te maken. Het is de bedoeling dat u een kampeermiddel koopt voor eigen gebruik. Om zelf te genieten van onze camping en de prachtige omgeving.

Wel is het dan heel belangrijk, dat u als gast, voordat u gaat onderhandelen met een leverancier van uw chalet dit bedrijf met ons contact laat opnemen om het een en ander door te spreken en goede afspraken te maken vóórdat er onderhandeld kan worden (Dit is om achteraf misverstanden te voorkomen)

Een optie nemen

Wilt u een lege plek 'reserveren' om bedenktijd te creëren? Dat kan voor een maximale periode van 3 weken. In die periode willen we graag een gesprek met u om kennis te maken.

Na 3 weken gaat u de huur voor de jaarplaats betalen wat van toepassing is op de betreffende jaarplaats.

Recron Voorwaarden Vaste Plaatsen

Op ons recreatie terrein zijn voorwaarden van toepassing. Onze gasten dienen de regels en voorwaarden welke van toepassing zijn op basis van uw type verblijf te kennen en na te leven. Op al onze jaarplaats reserveringen zijn de Recron Voorwaarden Vaste Plaatsen van toepassing. U kunt hier de Recron voorwaarden vinden of afhalen bij de receptie.