25 april 2023

NKC Neemt het stuur over!

De eerste week van April hebben wij de NKC ofwel de Nederlandse Kamper Club op bezoek gehad voor een speciaal evenement genaamd Neem het Stuur Over. Een evenement van 3 dagen waaraan alleen camperkampeerders hebben deelgenomen. 

NKC stuurde ons deze prachtige review 

Begin april 2023 mochten wij namens de NKC een evenement organiseren op camping de Mussenkamp voor 24 campers (48 personen). Wat troffen we hier een prachtig kampeerveld met ruime plaatsen en top voorzieningen!

We hebben goed gebruik gemaakt van de deels beschutte hooiberg op het kampeerveld, als gezamenlijke ontmoetingsruimte.  Deze ruimte wordt in overleg voorzien van picknick banken, er zijn koelkasten en zelfs een gezellige vuurkorf op het terras op het terras ontbrak niet.

De toiletgebouwen zijn mooi ingericht, voldoende toiletten en douches en heel belangrijk: super schoon! Ook kun je gebruik maken van de praktische eetkeuken.

Het overleg met de campingeigenaar was open en laagdrempelig. Hij heeft met ons meegedacht bij de voorbereidingen van het evenement en was tijdens het evenement altijd beschikbaar voor overleg.

Kortom: De Mussenkamp is een super gastvrije camping met alle faciliteiten die je kunt wensen. Uiteraard een prima locatie voor een individueel bezoek aan de Veluwe, maar ook heel geschikt voor grotere groepen bij kampeerevenementen.

Bart Hulsegge en Janneke Leenman - NKC