Streekproducten en lokale ondernemingen

Lokale ondernemers

Lokale Markten

Lokale Markten

Verse producten, gezelligheid en voor iedereen wat lekkers

In de omgeving vinden wekelijks een aantal markten plaats. Bekijk hier het aanbod en locaties.
Het Heerder Fruithuis

Het Heerder Fruithuis

Onze lokale groenteman voor groente, salades en soepen

Bij het Heerder Fruithuis ligt alleen het beste groente en fruit voor u klaar. Vooral de dagelijks vers gesneden producten zijn uniek!
Slagerij Ter Weele

Slagerij Ter Weele

Proef het vooral zelf!

Als zelf slachtende slager en branche erkende meesterslager bieden we u alleen de beste kwaliteit. Proef het vooral zelf! Gespecialiseerd in wild en wildvlees.
Melktap Veessen

Melktap Veessen

Proef het verschil

De koeien en het jongvee lopen zomers heerlijk buiten, zo kom je oog in oog met onze prachtige dieren.
IJs van de boerderij

IJs van de boerderij

Ons boerenijs wordt gemaakt volgens eigen recept

Het lekkere boerenijs wordt gemaakt volgens eigen recept. Het proces begint bij onze eigen koeien, zij grazen heerlijk in het IJssel landschap en produceren verse weidemelk.
Keuze Vrij Bij Mij

Keuze Vrij Bij Mij

Het platform waar iedereen welkom is

In deze uitdagende tijd zijn steeds meer van ons op zoek naar verbinding. Keuze Vrij Bij Mij zet zich in voor een samenleving waarin iederéén altijd welkom is.
Banketbakkerij Kamphorst

Banketbakkerij Kamphorst

Het draait om ambacht, creativiteit en smaak!

Alles wat je ziet, maken we zelf – van de taartbodem en de vulling tot en met de afwerking. Om te garanderen dat je altijd dezelfde smaak krijgt.
Van Guilik

Van Guilik

De nummer 1 in BBQ en Buffetten

Bij Slagerij van Guilik kun je het hele jaar door terecht voor vlees van topkwaliteit. Vlees voor op de barbecue, een feestje of als snack, alles bezorgd op de camping.
Onder de Eiken

Onder de Eiken

Heerlijke boerenkaas voor een eerlijke prijs

Echte boerenkaas voor een eerlijke prijs. Ook streekgerechten en andere leuke cadeautjes.
Jobse en Jobse

Jobse en Jobse

De smaak van Heerde en omgeving proeven in wat je eet

In de Eetwinkel vindt je de lekkerste boerschappen uit Heerde en omgeving, verse natuurdesembroden, smeersels, soepen, koeken & taarten.
Slijterij Herfkens

Slijterij Herfkens

De snoepwinkel voor volwassenen

Herfkens biedt een groot assortiment binnenlands en buitenlands gedistilleerd, wijnen en bieren uit diverse brouwerijen in binnen- en buitenland.
De Spikke Heerde

De Spikke Heerde

Van een lunch tot uitgebreid à la carte dineren of gezellig borrelen

Restaurant ”De Spikke” is een eigentijds horecabedrijf in de gemeente Heerde. Van een lunch tot uitgebreid à la carte dineren of gezellig borrelen in het restaurant van ”De Spikke” kunt u terecht voor beide.
Natuurboerderij Bakhuis

Natuurboerderij Bakhuis

IJsselrund, dat proef je!

Al de dieren die bij ons geboren worden, blijven bij ons. Zowel de vrouwelijke als onze mannelijke dieren. De dieren worden gevoed met zoveel mogelijk eigen verbouwd voer.
Hondentrimsalon Brecon's Barber

Hondentrimsalon Brecon's Barber

Voor een liefdevolle en professionele behandeling van uw dier

Brecon’s Barber is een honden- en kattentrimsalon met een jarenlange ervaring in het professioneel trimmen van uw hond en/of kat.
Aardbeientuin Bronsink

Aardbeientuin Bronsink

Voor de (h)eerlijkste aardbeien van de Veluwe ga je naar Bronsink!

Als u in de buurt bent is het zeker de moeite waard om even langs te komen in onze landelijke winkel. In onze winkel verkopen we natuurlijk onze eigen aardbeien, maar onder andere ook Hollands zomerfruit, div. vruchtensappen, jam, wijnen en boerenijs.
Boerderij Goudbeek

Boerderij Goudbeek

Oer-Hollands kip, rund- en varkensvlees

Boerderij Goudbeek is al generaties lang een kleine boerderij met weidegang koeien. Wilt u graag bewust vlees en/of melk consumeren die rechtstreeks afkomstig is van een diervriendelijke boerderij en eerlijk geprijsd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Forellenkwekerij 't Smallert

Forellenkwekerij 't Smallert

’t Smallert focust zich op vissen en het kweken van duurzame forel

Een viswinkel waar naast groothandels en horeca iedereen dagverse duurzame forel kan kopen. Vier visvijvers waar je zelf op forel, zalmforel, karper, steur en meerval kunt vissen.
Fruitbedrijf Huiskamp

Fruitbedrijf Huiskamp

Fruitteeltbedrijf Huiskamp hecht veel waarde aan milieu bewuste teelt

De specialiteit van de boerderijwinkel zijn cadeaumanden met streekproducten en fruit. De prachtig opgemaakte manden zijn verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. Uiteraard is bezorging, in overleg, ook mogelijk.
Polaris Outdoor

Polaris Outdoor

Polaris Outdoor is jouw ideale reisgenoot

Kamperen is voor ons het ultieme vakantiegevoel, dat delen we graag met onze klanten en met onze goed doordachte producten willen we bijdragen aan jouw zorgeloze vakantie. Wij zijn een team van gedreven kampeerders en hebben samen inmiddels meer dan 30 jaar kampeerervaring.
Kolk Waterbuffels

Kolk Waterbuffels

Buffelvlees boordevol met mineralen

Begin 2022 zijn wij gestart met de verkoop van waterbuffelvlees. Buffelvlees zit boordevol met mineralen. Daarnaast bevat het nauwelijks calorieën en cholesterol. Heel gezond dus! Ook is ons vlees vrij van antibiotica. Het vlees is diepgevroren en vacuüm verpakt.
Fruittuin Verbeek

Fruittuin Verbeek

Producten uit eigen regio én uit eigen boomgaard!

Je smaakpupillen worden geprikkeld en de passie van producten is zichtbaar. Bij ons vind je naast verse producten uit eigen boomgaard & direct uit de streek ook andere heerlijkheden en delicatessen. Van verse sappen en jams van eigen fruit tot aan handgemaakte chocolade en losse thee het is allemaal te vinden in onze boerderijwinkel!
Tuinderij Docter

Tuinderij Docter

Diverse groenten en fruit

Tuinderij Docter teelt zelf diverse groenten en fruit. Dit groeit allemaal in de volle grond.
De Oude Kwekerij

De Oude Kwekerij

Meer dan 2500m2 winkelplezier onder 1 dak!

De oude Kwekerij is een shop-in-shop concept op gebied van Wonen en Lifestyle. Meer dan 2500m2 winkelplezier onder 1 dak! 24 brocanteurs verwelkomen u op het brocanteplein met de mooiste, unieke vondsten uit binnen- en buitenland.
Plantencentrum A.H. van Essen

Plantencentrum A.H. van Essen

Breed assortiment aan planten, bomen, struiken en bloembollen

Een mooie groene tuin hoeft niet duur te zijn. Bij ons vind je een breed assortiment aan planten, bomen, struiken en bloembollen. Kijk op de gezellige deel voor bossen bloemen, cadeaus en meer. Zoek je iets specifieks of heb je advies nodig? Vraag het ons!
Prince Pie

Prince Pie

Homemade English Pie, gemakkelijk & snel

Al onze ‘Prince Pie’ producten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd met lokale ingrediënten. Een Prince Pie kunt u eten als snack of als maaltijd vervanger. Heerlijk met wat rijst, salade of een kop soep serveert u snel een (h)eerlijke hap. Wij bereiden ze 's ochtends en bezorgen ze koelvers dezelfde avond door heel Nederland.