De leukste activiteiten

Met kinderen

Wat gaat u vandaag met de kinderen doen? Bekijk hier een aantal leuke tips en beleef een heerlijke dag met het gezin.

Het Heerderstrand

Het Heerderstrand

Neem een frisse duik

Even afkoelen tijdens de vakantie? Dat kan bij het Heerderstrand! Met een speelweide, speeltoestellen en een kiosk is het ideaal met kinderen.
Pitch & Putt

Pitch & Putt

Voor jong en oud

Gezellig met het hele gezin midgetgolfen, dat is toch heerlijk tijdens de vakantie? Sla een balletje en sluit af met een hapje of drankje.
't Smallert Emst

't Smallert Emst

’t Smallert focust zich op vissen en het kweken van duurzame forel

Een viswinkel waar naast groothandels en horeca iedereen dagverse duurzame forel kan kopen. Vier visvijvers waar je zelf op forel, zalmforel, karper, steur en meerval kunt vissen.
Heggies speelschuur

Heggies speelschuur

De leukste middag weg!

Kom spelen in de leukste binnenspeeltuin van Epe! Ballenbak, glijbaan, rodelbaan en zelfs legoblokken, er is eindeloos veel vermaak.
Veluws Museum Hagedoorns Plaatse

Veluws Museum Hagedoorns Plaatse

Het oude boerenleven in een sfeervolle nieuwe jas

Het museum laat zien hoe de boeren leven vanaf 1900. De ruimtes in de boerderijen en bijgebouwen zijn realistisch ingericht met werktuigen en alledaagse voorwerpen die de tijdgeest weergeven. Je waant je zelf in vroegere tijden!
Burnside Cablepark

Burnside Cablepark

Onze kabelbaan wordt geroemd en niet alleen meer om de waterpret…

Sinds 2018 hebben we een prachtig nieuw en supergezellig strandpaviljoen. Daardoor kun je nu ook op een minder warme dag heerlijk binnen zitten tijdens of na de waterpret.
Kinderboerderij De Koperen Ezel

Kinderboerderij De Koperen Ezel

De kinderboerderij waar niet alleen de standaard dieren te vinden zijn

Veel dieren op onze kinderboerderij mogen geaaid en gevoerd worden zoals een dromedaris, stekelvarkens, mara's en nog véél meer!
Boerderijmuseum 'De Bovenstreek'

Boerderijmuseum 'De Bovenstreek'

Dat moet je zien, voelen, beleven en proeven...

Het boerderijmuseum in Oldebroek is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1753. Hier maakt u kennis met het boerenleven zoals dat er ruim een eeuw geleden uitzag.
Zuivelmuseum

Zuivelmuseum

Een loeiiigoed familie-uitje!

We hebben 8 thema’s geselecteerd die samen een spannende, interactieve en avontuurlijke ontdekkingsreis door de hoeve, de koeienstal en over het erf vormen. Hier komt de rijke geschiedenis van de zuivel door de eeuwen heen tot leven. Ontdek de wereld van melk!
Bakkerijmuseum

Bakkerijmuseum

Zomervakantie bij de bakker!

Lang vervlogen tijden herleven in de 150 jaar oude bakkerij van het museum. Neem een kijkje in het dagelijks leven van de bakker, toen en nu, en laat u meevoeren door de rijke geschiedenis van brood en banket. Een belevingsmuseum vol activiteiten voor jong en oud.
Anton Pieck Museum

Anton Pieck Museum

Pieck inspireert, sprookjes herleven, nostalgie ontwaakt

Het Anton Pieck Museum is een klein maar toonaangevend museum dat Hattem, met de andere lokale musea, aantrekkelijk maakt voor bewoners van de regio, dagjesmensen, verblijfs- en cultuurtoeristen.
B!nky

B!nky

De leukste speelboerderij van Nederland!

ij Binky beleef je een te gek dagje uit met het hele gezin. Knuffelen met de geitjes, waterfietsen met het hele gezin of volop spelen in een van de vele speeltuinen. Er is van alles te beleven!!
Apenheul

Apenheul

Een ontspannen dagje uit in een prachtig natuurpark...

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark waar jaarlijks zo’n 500.000 mensen een onvergetelijk dagje uit beleven. In 2016 zijn we zelfs verkozen tot Leukste uitje van Nederland. We zijn expert op het gebied van apen.
Julianatoren

Julianatoren

Meer dan 60 te gekke attracties & shows!

Kinderpretpark Julianatoren is te gek! Met meer dan 60 attracties en shows is ons park te gek voor kinderen t/m 10 jaar.
Berghuizerbad

Berghuizerbad

Gezellig zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud!

Welkom bij Berghuizerbad! Het Berghuizerbad is een gezellig zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Of u nu rustig baantjes wilt trekken, graag relaxt in het warme water of met de kinderen een middagje komt zwemmen en spelen; in het Berghuizerbad kan het allemaal!
Adventurepark Harderwijk

Adventurepark Harderwijk

Sensatie op de Veluwe!

Adventurepark Harderwijk bestaat uit drie onderdelen: Klimbos Harderwijk, de Veluwe Specialist en Fort Vertier. Klauter door de bomen en vlieg door het bos met de Rollercoaster Zipline bij Klimbos Harderwijk. Verken de Veluwe met het unieke vervoer van de Veluwe Specialist en laat de kinderen genieten van het interactief 3D labyrint van Fort Vertier.
Kok Experience

Kok Experience

Fun, Food, Movie & Action

Een gezellig dagje weg in Harderwijk of Lelystad voor gezinnen met kinderen, groepen en bedrijven. Kok Experience biedt een spectaculaire beleving voor jong en oud. * Speelparadijs * Virtual Reality * Lasergamen * Restaurant * Escaperooms * Bioscoop *